10 Nisan 2023 Pazartesi

Ünlü topmodel güzellik uğruna estetik kurbanı oldu.

 Linda Evangelista, dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak nitelendirilmesine yol açan fiziksel özelliklerine büyük zarar veren bu işlemi, gördüğü reklamlardan etkilenerek yaptırdığını itiraf etti.

O, 1990'lı yılların en gözde modellerinden biriydi. Ünlü firmalar, kampanyalarına onu katmak için avuç dolusu para harcamayı göze alıyorlardı. Yıllarca podyumlarda yürüdü, kamera karşısında çarpıcı pozlar verdi. Bir yandan "bütün zamanların en iyi modellerinden biri" olarak tarihe geçti bir yandan da her adımında "altı sıfırlı rakamlardan" oluşan servetini artırdı. Öylesine çok kazanıyordu ki bir röportajında söylediği "Günlük 10 bin doların altında bir iş için yataktan bile çıkmam" sözleri hafızalara kazındı.

'DÜZELTİLEMEYECEK ŞEKİLDE DEFORME OLDUM'

Fakat aradan zaman geçti. Elbette yaşı ilerledi, eskisi kadar kamera karşısına çıkmamaya, defilelere katılmamaya başladı. Ama bunun tek nedeni yılların geçip gitmesi değildi. Çünkü kendi kuşağından ünlü modeller çalışmayı sürdürüyordu. Onun gözlerden uzaklaşmasının bambaşka bir nedeni vardı: Güzel görünümünü korumak için yaptırdığı estetik operasyonlar! İşler öylesine kötü gitmişti ki sonradan "hayatı boyunca düzeltilemeyecek bir şekilde deforme olduğunu" itiraf etti.

Benzer Medyalar

Güzellik para şöhret her şeyi var.Ama sağlığı yok.

Ünlü model kızım benim eski saçlarımı çaldı.

Anne kız ikiz gibi gören dönüp bir daha bakıyor.


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Minima 4 coloum Blogger Template by Beloon-Online.
Simplicity Edited by Ipiet's Template